Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Countdown to Death: Pablo Escobar

Countdown to Death: Pablo Escobar

23/01/2018 | Ingen kommentarer

Se Countdown to Death: Pablo Escobar på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Via sjældne interviews, billeder og skjulte lydoptagelser rekonstruerer denne dokumentar den colombianske narkobaron Pablo Escobars sidste ni leveår.


Se Countdown to Death: Pablo Escobar på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Countdown to Death: Pablo Escobar havde premiere på Netflix Danmark den 23. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Countdown to Death: Pablo Escobar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Countdown to Death: Pablo Escobar herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Countdown to Death: Pablo Escobar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Countdown to Death: Pablo Escobar stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar