Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Countdown to Death: Pablo Escobar

Countdown to Death: Pablo Escobar

23/01/2018 | Flixfilm

Se Countdown to Death: Pablo Escobar på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Via sjældne interviews, billeder og skjulte lydoptagelser rekonstruerer denne dokumentar den colombianske narkobaron Pablo Escobars sidste ni leveår.

Countdown to Death: Pablo Escobar havde premiere på Netflix Danmark den 23. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Countdown to Death: Pablo Escobar på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Countdown to Death: Pablo Escobar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Countdown to Death: Pablo Escobar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Countdown to Death: Pablo Escobar, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Countdown to Death: Pablo Escobar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar