Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Countdown

Countdown

01/08/2021 | Flixfilm

Countdown på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Horror, Thriller
Instruktion: Justin Dec
Skuespillere: Elizabeth Lail, Jordan Calloway, Talitha Eliana Bateman
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English, Latin
IMDb-karakter: 5.4

Handling: En sygeplejerske downloader en app, som forudsiger brugerens nøjagtige dødstidspunkt, og opdager, at hun har tre dage tilbage til at kæmpe mod uret og ændre sin skæbne.Se Countdown på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Countdown havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Countdown på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Countdown ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Countdown stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Countdown, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Countdown er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar