Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Counterpunch

Counterpunch

16/06/2017 | Flixfilm

Se Counterpunch på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Jay Bulger
Skuespillere: Oscar De La Hoya, David Diamante, Bernard Hopkins, Sugar Ray Leonard
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Da boksningens popularitet aftager, bringer tre boksere på forskellige stadier i deres karriere ofre for at forfølge deres drøm om at blive mester.


Se Counterpunch på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Counterpunch havde premiere på Netflix Danmark den 16. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Counterpunch ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Counterpunch:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Counterpunch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Counterpunch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar