Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Country Comfort

Country Comfort

19/03/2021 | Flixfilm

Country Comfort på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Katharine McPhee, Eddie Cibrian, Ricardo Hurtado
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Efter at have floppet begynder en håbefuld countrysanger et nyt liv som barnepige for en flot enkemand og hans fem charmerende børn.

Country Comfort (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Country Comfort på YouTube.Se Country Comfort på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Country Comfort (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Country Comfort (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Country Comfort, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Country Comfort er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar