Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Country Ever After

Country Ever After

06/11/2020 | Flixfilm

Se Country Ever After på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Music, Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Coffey Anderson, Criscilla Anderson
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Countrysangeren Coffey Anderson og hans kone, hiphopdanseren Criscilla, håndterer familielivet, karrieremål og trosprøver i denne realityserie.Se Country Ever After på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Country Ever After (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Country Ever After (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Country Ever After er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Country Ever After (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar