Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Country Ever After

Country Ever After

06/11/2020 | Flixfilm

Country Ever After på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Music, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Criscilla Anderson, Elliot Schiff, Coffey Anderson
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Countrysangeren Coffey Anderson og hans kone, hiphopdanseren Criscilla, håndterer familielivet, karrieremål og trosprøver i denne realityserie.Se Country Ever After på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Country Ever After (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Country Ever After på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Country Ever After (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Country Ever After (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Country Ever After, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Country Ever After er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar