Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Country Queen

Country Queen

15/07/2022 | Flixfilm

Country Queen på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Melissa Kiplagat, Melvin Alusa, Nini Wacera
Spilletid: 52 min
Land: Kenya
Sprog: English, Swahili
IMDb-karakter: 4.3

Handling: En eventarrangør fra Nairobi vender hjem til sin landsby efter 10 år og konfronterer sin fortid – og et mineselskab, der truer med at rive hendes hjem ned.

Country Queen (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Country Queen på YouTube.Se Country Queen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Country Queen (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Country Queen (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Country Queen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Country Queen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar