Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Couple of Days

Couple of Days

27/02/2020 | Flixfilm

Se Couple of Days på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: N/A
Instruktør: Tolu Lordtanner
Skuespillere: Adesua Etomi, Enyinna Nwigwe, Okey Uzoeshi
Spilletid: N/A
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Tre par på forskellige stadier i deres forhold tager til Ibadan for at holde en sjov og kåd ferie. Men snart begynder hemmelighederne at komme frem og slå skår i glæden.


Se Couple of Days på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCouple of Days havde premiere på Netflix Danmark den 27. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Couple of Days ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Couple of Days herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Couple of Days er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Couple of Days stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar