Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Couple of Days

Couple of Days

27/02/2020 | Flixfilm

Couple of Days på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Drama
Instruktion: Tolu Lordtanner
Skuespillere: Ademola Adedoyin, Unoaku Anyadike, Lilian Esoro
Spilletid: 102 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Tre par på forskellige stadier i deres forhold tager til Ibadan for at holde en sjov og kåd ferie. Men snart begynder hemmelighederne at komme frem og slå skår i glæden.

Couple of Days havde premiere på Netflix Danmark den 27. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Couple of Days på YouTube.Se Couple of Days på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Couple of Days ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Couple of Days stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Couple of Days, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Couple of Days er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar