Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Couples Retreat

Couples Retreat

01/12/2017 | Flixfilm

Se Couples Retreat på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy
Instruktør: Peter Billingsley
Skuespillere: Vince Vaughn, Jason Bateman, Faizon Love, Jon Favreau
Spilletid: 113 min
Land: USA
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Et par er desperat efter at redde deres ægteskab og overbeviser tre andre par om at få del i grupperabatten og tage med dem på en ferie for par med problemer.

Couples Retreat (Parterapi i Paradis) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Couples Retreat på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Couples Retreat (Parterapi i Paradis) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Couples Retreat stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Couples Retreat, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Couples Retreat (Parterapi i Paradis) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.3 kommentarer til Couples Retreat

 1. Kirsten - kl. 10:10, 02-12-2017:

  Hej
  På jers kommende film list her fra dec har i sat couples Retreat på ,men jeg kan ikke finde den inde på Netflix ?????

 2. Annika - kl. 19:43, 02-12-2017:

  Den er vist pillet af igen for noget tid?

 3. Camilla Clausen - kl. 16:07, 07-12-2017:

  D. 1/12 Står “parterapi i paradis” som tilgængelig. Men den kan ikke findes frem??

  Skriv kommentar