Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Courageous

Courageous

01/09/2018 | Flixfilm

Se Courageous på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama, Fantasy
Instruktør: Alex Kendrick
Skuespillere: Ken Bevel, Alex Kendrick, Kevin Downes, Renee Jewell
Spilletid: 129 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: På trods af deres tapperhed på jobbet føler en gruppe betjente sig fortabte, da tragedien i dette sociale drama rammer hjemme.


Se Courageous på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCourageous havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Courageous ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Courageous herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Courageous er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Courageous stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar