Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Court Justice

Court Justice

01/02/2019 | Flixfilm

Se Court Justice på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Chris Bourke
Spilletid: N/A
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: 12 dommere ved en travl lokal domstol i Sydney dømmer forskellige typer lovovertrædelser og afgiver skelsættende kendelser.


Se Court Justice på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCourt Justice (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Court Justice (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Court Justice herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Court Justice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Court Justice (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar