Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Court Martial

Court Martial

09/04/2023 | Flixfilm

Court Martial på Netflix

Produktionsår: 1954
Genre: Drama
Instruktion: Anthony Asquith
Skuespillere: David Niven, Margaret Leighton, Noelle Middleton
Spilletid: 105 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En krigshelt, der har svært ved at vænne sig til sin post efter krigen, begår underslæb mod sin enhed for at tilfredsstille sin egoistiske kone.Se Court Martial på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Court Martial havde premiere på Netflix Danmark den 9. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Court Martial på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Court Martial ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Court Martial stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Court Martial, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Court Martial er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar