Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Court

01/12/2016 | Flixfilm

Se Court på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama
Instruktør: Chaitanya Tamhane
Skuespillere: Vira Sathidar, Vivek Gomber, Geetanjali Kulkarni, Pradeep Joshi
Spilletid: 116 min
Land: India
Sprog: Marathi, Gujarati, English, Hindi
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Da en folkesanger anklages for at tilskynde til en kloakarbejders selvmord, inddrages to advokater i en helt absurd sag.


Se Court på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCourt havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Court ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Court herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Court er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Court stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar