Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Coven of Sisters

Coven of Sisters

11/03/2021 | Flixfilm

Se Coven of Sisters på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Baskerlandet, 1609. For at udsætte deres henrettelse lokker en gruppe kvinder, som er beskyldt for at være hekse, deres inkvisitor med til en heksesabbat.

Coven of Sisters (Akelarre) havde premiere på Netflix Danmark den 11. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Coven of Sisters på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Coven of Sisters (Akelarre) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Coven of Sisters stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Coven of Sisters, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Coven of Sisters (Akelarre) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Coven of Sisters

  1. Uffe Rasmussen - kl. 14:26, 11-03-2021:

    Jeg er lidt mystificeret af dette “(Sæson 1)”, idet jeg har indtryk af, at der er tale om en (cirka halvanden time lang Netflix-egenproduceret) *film*, hvis originaltitel by the way er “Akelarre”

  2. Flixfilm - kl. 14:34, 11-03-2021:

    Hej Uffe,

    Du har helt ret. Der var desværre gået noget galt, men det er nu fikset og der er naturligvis tale om filmen hvis originaltitel er “Akelarre” 🙂

    Skriv kommentar