Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Covered: Alive in Asia

Covered: Alive in Asia

31/03/2016 | Flixfilm

Se Covered: Alive in Asia på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Musical
Instruktør: Micah Bickham
Skuespillere: Yolanda Adams, Israel Houghton, Jonathan McReynolds
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Den kristne musiker Israel Houghton står i spidsen for bandet Israel & New Breed på en turné med deres nyeste album med multikulturelle hybridsange.


Se Covered: Alive in Asia på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCovered: Alive in Asia havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Covered: Alive in Asia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Covered: Alive in Asia herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Covered: Alive in Asia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Covered: Alive in Asia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar