Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Covered: Alive in Asia

Covered: Alive in Asia

31/03/2016 | Ingen kommentarer

Se Covered: Alive in Asia på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Musical
Instruktør: Micah Bickham
Skuespillere: Yolanda Adams, Israel Houghton, Jonathan McReynolds
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Den kristne musiker Israel Houghton står i spidsen for bandet Israel & New Breed på en turné med deres nyeste album med multikulturelle hybridsange.


Se Covered: Alive in Asia på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Covered: Alive in Asia havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Covered: Alive in Asia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Covered: Alive in Asia herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Covered: Alive in Asia er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Covered: Alive in Asia stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar