Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Covered: Alive in Asia

Covered: Alive in Asia

31/03/2016 | Flixfilm

Covered: Alive in Asia på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Musical
Instruktion: Micah Bickham
Skuespillere: Yolanda Adams, Israel Houghton, Jonathan McReynolds
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Den kristne musiker Israel Houghton står i spidsen for bandet Israel & New Breed på en turné med deres nyeste album med multikulturelle hybridsange.

Covered: Alive in Asia havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Covered: Alive in Asia på YouTube.Se Covered: Alive in Asia på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Covered: Alive in Asia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Covered: Alive in Asia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Covered: Alive in Asia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Covered: Alive in Asia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar