Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cow Belles

Cow Belles

01/01/2016 | Flixfilm

Se Cow Belles på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Family, Romance
Instruktør: Francine McDougall
Skuespillere: Aly Michalka, AJ Michalka, Jack Coleman, Sheila McCarthy
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Alyson og Amanda Michalka, der er søstre såvel som sangere i virkeligheden, spiller to forkælede søstre, som tvinges til at arbejde på deres fars gård.


Se Cow Belles på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCow Belles havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cow Belles ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cow Belles herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cow Belles er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cow Belles stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar