Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cowboy Bebop

Cowboy Bebop

19/11/2021 | Flixfilm

Cowboy Bebop på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: John Cho, Mustafa Shakir, Daniella Pineda
Spilletid: N/A
Land: United States, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Dusørjægerne Spike, Jet og Faye har masser af stil, men nul kontanter, og nu leder de efter jobs overalt i solsystemet. Men kan de løbe fra Spikes fortid?Se Cowboy Bebop på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Cowboy Bebop (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cowboy Bebop på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Cowboy Bebop (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cowboy Bebop (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cowboy Bebop, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cowboy Bebop er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Cowboy Bebop

  1. Harbl - kl. 19:38, 19-11-2021:

    Åh nej, endnu en elendig Netflix anime adaption.

Skriv kommentar