Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Cowboy Bebop’ lagt i graven

‘Cowboy Bebop’ lagt i graven

10/12/2021 | Flixfilm

cowboy bebop saeson 2 droppet aflyst

Holdet bag den stort anlagte Netflix-serie ‘Cowboy Bebop’ må bide i det sure æble, da streamingtjenesten Netflix netop har besluttet at lægge serien i graven efter blot en enkelt sæson.

Det er kun lidt over tre uger siden, at første sæson havde premiere den 19. november. Netflix skulle dermed ikke bruge lang betænkningstid.

At serien allerede droppes må give en del ærgrelse på gange hos Netflix, som havde sat alle sejl ind på at skabe en fantastisk filmatisering af kultserien ‘Cowboy Bebop’, som af mange betragtes som værende den bedste anime-serie nogensinde.

Christopher Yost (‘Thor: The Dark World’, ‘Thor: Ragnarok’) har skrevet og produceret ‘Cowboy Bebop’ og selveste Shinichiro Watanabe, der var instruktør på den originale animeserie, var med under udviklingen af tv-serien.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Eric'

Artiklen fortsætter under annoncen

Men det var åbenbart ikke nok til at skabe den fornødne opmærksomhed og succes, som der kræves for at Netflix vil smide penge på bordet for en sæson 2.

‘Cowboy Bebop’ blander er væld af genre, men vel bedst kan betegnes som værende et sci-fi-rumeventyr, følger et hold dusørjægere på jagt efter galaksens mest farlige kriminelle.

Det er stadig muligt, at se eller gense ‘Cowboy Bebop’ på Netflix til trods for aflysningen. Det gælder i øvrigt både tv-serien, samt den originale anime, som blev vist på tv i 1997 – 1998.
Skriv kommentar