Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Cowboy Bebop’-skaber kunne ikke fordrage Netflix-serien

‘Cowboy Bebop’-skaber kunne ikke fordrage Netflix-serien

28/01/2023 | Flixfilm

I 2021 havde streamingtjenesten Netflix premiere på den ambitiøse filmatisering af kultserien ‘Cowboy Bebop’, som betragtes som værende den bedste anime-serie nogensinde.

Selvom der blev lagt mange kræfter i at lave en fantastiske serie, så gik det ikke helt som forventet.

Fans af ‘Cowboy Bebop’ og anmeldere udskældte Netflix-serien, som dermed blev droppet kun tre uger efter at første sæson havde haft premiere.

Shinichiro Watanabe, der var instruktør på den originale animeserie, var med under udviklingen af tv-serien, men nu har han til mediet Forbes tilkendegivet sin egen ærlige mening om serien;

Artiklen fortsætter under annoncen

“Da Netflix sendte første klip kunne jeg ikke holde ud til at se mere end et par minutter”, lyder det fra Shinichiro Watanabe, som tilføjer “Det var tydeligvis ikke ‘Cowboy Bebop’ og jeg indså, at hvis jeg ikke var mere involveret ville det aldrig nogensinde blive til ‘Cowboy Bebop’.”

LÆS OGSÅ:   Nye afsnit af 'Outlander' kommer snart på Netflix

Watanabe var tilknyttet serien som konsulent, men Netflix til ikke imod hans feedback om blandt andet ændringer til manuskriptet.

“Jeg har intet andet valg end at bede og håbe på at serien bliver god”, udtalte Shinichiro Watanabe tilbage i 2019 da serien var under udvikling.

Netflix-serien ‘Cowboy Bebop’ er skrevet og produceret af Christopher Yost (‘Thor: The Dark World’, ‘Thor: Ragnarok’), og blander er væld af genre, men vel bedst kan betegnes som værende et sci-fi-rumeventyr, der følger et hold dusørjægere på jagt efter galaksens mest farlige kriminelle.

Se ‘Cowboy Bebop‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar