Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cowboy Bebop

Cowboy Bebop

21/10/2021 | Flixfilm

Cowboy Bebop på Netflix

Produktionsår: 1998–1999
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kôichi Yamadera, Unshô Ishizuka, Megumi Hayashibara
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.9

Handling: Et umage hold bestående af en tidligere lejemorder, en eksbetjent, en svindler, en hackerdreng og en datahund lever fra hånden til munden i jagten på dusører i rummet.

Cowboy Bebop (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cowboy Bebop på YouTube.Se Cowboy Bebop på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cowboy Bebop (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cowboy Bebop (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cowboy Bebop, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cowboy Bebop er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar