Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cowboy Bebop

Cowboy Bebop

21/10/2021 | Flixfilm

Se Cowboy Bebop på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Action, Adventure, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: John Cho, Mustafa Shakir, Daniella Pineda
Spilletid: N/A
Land: United States, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Et umage hold bestående af en tidligere lejemorder, en eksbetjent, en svindler, en hackerdreng og en datahund lever fra hånden til munden i jagten på dusører i rummet.

Cowboy Bebop (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cowboy Bebop på YouTube.Se Cowboy Bebop på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cowboy Bebop (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cowboy Bebop (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cowboy Bebop, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cowboy Bebop er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar