Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cowboys and Aliens

Cowboys and Aliens

01/11/2019 | Flixfilm

Cowboys and Aliens på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En cowboy med hukommelsestab vakler ind ørkenbyen Absolution, hvor han konfronteres med skrækindjagende rumvæsner.

Cowboys and Aliens havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cowboys and Aliens på YouTube.Se Cowboys and Aliens på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cowboys and Aliens ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cowboys and Aliens stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cowboys and Aliens, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cowboys and Aliens er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar