Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cowboys and Aliens

Cowboys and Aliens

01/11/2019 | Flixfilm

Se Cowboys and Aliens på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En cowboy med hukommelsestab vakler ind ørkenbyen Absolution, hvor han konfronteres med skrækindjagende rumvæsner.Se Cowboys and Aliens på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cowboys and Aliens havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cowboys and Aliens ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Cowboys and Aliens:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cowboys and Aliens er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cowboys and Aliens stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar