Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Coyote Ugly

Coyote Ugly

01/01/2016 | Flixfilm

Se Coyote Ugly på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Comedy, Drama, Music, Romance
Instruktør: David McNally
Skuespillere: Piper Perabo, Adam Garcia, John Goodman, Maria Bello
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Den talentfulde Violet lander i New York med håb om at blive en berømt sangskriver, men ender med at skulle tjene til dagen og vejen ved at arbejde i en klub.


Se Coyote Ugly på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCoyote Ugly havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Coyote Ugly ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Coyote Ugly herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Coyote Ugly er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Coyote Ugly stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Coyote Ugly

  1. MIchael - kl. 18:41, 22-12-2018:

    Coyote Ugly er desværre ikke at finde på Netflix mere.

    Skriv kommentar