Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crack: Cocaine, Corruption & Conspiracy

Crack: Cocaine, Corruption & Conspiracy

11/01/2021 | Flixfilm

Crack: Cocaine, Corruption & Conspiracy på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Crime, History
Instruktion: Stanley Nelson
Skuespillere: Elizabeth Hinton, Nelson George, Alan Charles
Spilletid: 89 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Et billigt, men kraftigt stof dukker op under en økonomisk krise og starter en moralsk panik, drevet af racisme. Se den komplekse historie om crack i 1980'erne.

Crack: Cocaine, Corruption & Conspiracy havde premiere på Netflix Danmark den 11. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Crack: Cocaine, Corruption & Conspiracy på YouTube.Se Crack: Cocaine, Corruption & Conspiracy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Crack: Cocaine, Corruption & Conspiracy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crack: Cocaine, Corruption & Conspiracy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Crack: Cocaine, Corruption & Conspiracy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Crack: Cocaine, Corruption & Conspiracy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar