Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cracow Monsters

Cracow Monsters

18/03/2022 | Flixfilm

Cracow Monsters på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Adventure, Drama, Fantasy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Barbara Liberek, Andrzej Chyra, Stanislaw Linowski
Spilletid: N/A
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En ung kvinde, der forfølges af sin fortid, slutter sig til en mystisk professor og hans gruppe af elever, der efterforsker paranormal aktivitet – og bekæmper dæmoner.

Cracow Monsters (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cracow Monsters på YouTube.Se Cracow Monsters på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Cracow Monsters (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cracow Monsters (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cracow Monsters, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cracow Monsters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar