Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cradle 2 the Grave

Cradle 2 the Grave

01/03/2014 | Ingen kommentarer

Se Cradle 2 the Grave på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Andrzej Bartkowiak
Skuespillere: Jet Li, DMX, Anthony Anderson, Kelly Hu
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English, Mandarin, Korean
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: Da en bandeleder og hans team slipper af sted med et diamantkup, svarer en kriminel betjent igen ved at kidnappe hans datter og forlange løsepenge.


Se Cradle 2 the Grave på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cradle 2 the Grave havde premiere på Netflix Danmark den 1. March, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cradle 2 the Grave ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cradle 2 the Grave herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cradle 2 the Grave er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cradle 2 the Grave stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore