Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cradle 2 the Grave

Cradle 2 the Grave

01/03/2014 | Flixfilm

Se Cradle 2 the Grave på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktør: Andrzej Bartkowiak
Skuespillere: Jet Li, DMX, Mark Dacascos
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English, Mandarin, Korean
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Da en bandeleder og hans team slipper af sted med et diamantkup, svarer en kriminel betjent igen ved at kidnappe hans datter og forlange løsepenge.

Cradle 2 the Grave havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Cradle 2 the Grave på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cradle 2 the Grave ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cradle 2 the Grave stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cradle 2 the Grave, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cradle 2 the Grave er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar