Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crafting a Nation

Crafting a Nation

12/04/2016 | Flixfilm

Se Crafting a Nation på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, News
Instruktør: Thomas Kolicko
Skuespillere: N/A
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Over hele USA brygges der på en stille revolution, hvor håndbryggere følger deres passion, booster lokaløkonomien og producerer masser af god øl.


Se Crafting a Nation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCrafting a Nation havde premiere på Netflix Danmark den 12. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Crafting a Nation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Crafting a Nation herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Crafting a Nation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crafting a Nation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar