Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crafting a Nation

Crafting a Nation

12/04/2016 | Ingen kommentarer

Se Crafting a Nation på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, News
Instruktør: Thomas Kolicko
Skuespillere: N/A
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Over hele USA brygges der på en stille revolution, hvor håndbryggere følger deres passion, booster lokaløkonomien og producerer masser af god øl.


Se Crafting a Nation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Crafting a Nation havde premiere på Netflix Danmark den 12. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Crafting a Nation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Crafting a Nation herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Crafting a Nation er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crafting a Nation stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar