Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Craig Ross Jr.’s Monogamy

Craig Ross Jr.’s Monogamy

15/05/2020 | Flixfilm

Se Craig Ross Jr.’s Monogamy på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Fire par i krise tager til Los Angeles for at deltage i eksperimentet Swap Therapy. Her får de en ny partner, hvilket skaber nye og risikable fristelser.


Se Craig Ross Jr.’s Monogamy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Craig Ross Jr.’s Monogamy (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Craig Ross Jr.’s Monogamy (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Craig Ross Jr.’s Monogamy:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Craig Ross Jr.’s Monogamy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Craig Ross Jr.’s Monogamy (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar