Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Craig Ross Jr.’s Monogamy

Craig Ross Jr.’s Monogamy

15/05/2020 | Flixfilm

Craig Ross Jr.’s Monogamy på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Fire par i krise tager til Los Angeles for at deltage i eksperimentet Swap Therapy. Her får de en ny partner, hvilket skaber nye og risikable fristelser.

Craig Ross Jr.’s Monogamy (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Craig Ross Jr.’s Monogamy på YouTube.Se Craig Ross Jr.’s Monogamy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Craig Ross Jr.’s Monogamy (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Craig Ross Jr.’s Monogamy (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Craig Ross Jr.’s Monogamy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Craig Ross Jr.’s Monogamy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar