Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Craigslist Joe

Craigslist Joe

01/09/2014 | Flixfilm

Se Craigslist Joe på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary, Adventure
Instruktør: Joseph Garner
Skuespillere: Joseph Garner, Kristos Andrews, Gina Keatley, Michael T. Kuciak
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: En mand tilbringer en måned, hvor han er afhængig af godheden på Craigslist for at overleve, for at se, om USA fortsat har en snert af fællesskab.


Se Craigslist Joe på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCraigslist Joe havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Craigslist Joe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Craigslist Joe herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Craigslist Joe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Craigslist Joe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar