Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Craigslist Joe

Craigslist Joe

01/09/2014 | Flixfilm

Craigslist Joe på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Documentary, Adventure
Instruktion: Joseph Garner
Skuespillere: Joseph Garner, Kristos Andrews, Gina Keatley
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En mand tilbringer en måned, hvor han er afhængig af godheden på Craigslist for at overleve, for at se, om USA fortsat har en snert af fællesskab.Se Craigslist Joe på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Craigslist Joe havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Craigslist Joe på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Craigslist Joe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Craigslist Joe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Craigslist Joe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Craigslist Joe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar