Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crank 2: High Voltage

Crank 2: High Voltage

15/06/2014 | Ingen kommentarer

Se Crank 2: High Voltage på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En hårdkogt lejemorder skal konstant aktivere et mekanisk hjerte, mens han gennemsøger L.A. for den gangster, som helt bogstaveligt har stjålet hans rigtige hjerte.


Se Crank 2: High Voltage på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Crank 2: High Voltage havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Crank 2: High Voltage ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Crank 2: High Voltage herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Crank 2: High Voltage er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crank 2: High Voltage stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar