Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crash Landing on You

Crash Landing on You

23/02/2020 | Flixfilm

Se Crash Landing on You på Netflix

Indspilningsår: 2019–2020
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hyun Bin, Ye-jin Son, Ji-hye Seo, Jung-hyun Kim
Spilletid: 70 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.8

Beskrivelse: Et uheld med en paraglider sender en sydkoreansk arving ind i Nordkorea – og i armene på en officer fra hæren, som beslutter at hjælpe hende med at gemme sig.


Se Crash Landing on You på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Crash Landing on You (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Crash Landing on You (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Crash Landing on You:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Crash Landing on You er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crash Landing on You (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar