Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crash Landing on You

Crash Landing on You

23/02/2020 | Flixfilm

Crash Landing on You på Netflix

Produktionsår: 2019–2020
Genre: Adventure, Comedy, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Hyun Bin, Son Ye-jin, Seo Ji-hye
Spilletid: 70 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.7

Handling: Et uheld med en paraglider sender en sydkoreansk arving ind i Nordkorea – og i armene på en officer fra hæren, som beslutter at hjælpe hende med at gemme sig.

Crash Landing on You (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Crash Landing on You på YouTube.Se Crash Landing on You på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Crash Landing on You (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crash Landing on You (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Crash Landing on You, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Crash Landing on You er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar