Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crash Pad

Crash Pad

27/03/2022 | Flixfilm

Crash Pad på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktion: Kevin Tent
Skuespillere: Domhnall Gleeson, Christina Applegate, Sunita Prasad
Spilletid: 91 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En håbløs romantiker tror, han har fundet kærligheden. Men deres forhold er en hævn mod hendes ægtemand. Og han havde aldrig troet, at han skulle bo sammen med manden.

Crash Pad havde premiere på Netflix Danmark den 27. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Crash Pad på YouTube.Se Crash Pad på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Crash Pad ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crash Pad stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Crash Pad, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Crash Pad er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Crash Pad

  1. Jesper - kl. 16:13, 01-04-2022:

    Lidt meningsløs komedie om, hvad to mænd skal stille op, når de havner i den beskrevne situation. Skal en af dem vinde kvinden tilbage? Eller skal de vinde hende tilbage sammen? Eller simpelthen straffe hende ved enten at finde helt andre kvinder eller at være sammen? Forvent ikke at få besvaret nogle af livets store spørgsmål, men det er heller ikke den ringeste komedie af sin art. Domhnall Gleeson er på én gang typisk britisk, men samtidig også en anderledes karaktér. Han kæmper dog lidt med at få grinene hjem. Gid Christina Applegates rolle havde været lidt større. Hun får næsten ikke lov at spille sig ind i filmen. Hun har da ellers meget komisk erfaring, man godt kunne have spillet hårdere ud med. Tre små stjerner ud af seks herfra.

Skriv kommentar