Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Crashing

02/06/2017 | Flixfilm

Se Crashing på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Phoebe Waller-Bridge, Jonathan Bailey, Julie Dray, Louise Ford
Spilletid: 30 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: I bytte for en lav husleje arbejder en gruppe unge lejere som ejendomsvagter på et nedlagt hospital, hvilket giver grobund for mange muntre situationer.


Se Crashing på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Crashing (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Crashing (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Crashing:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Crashing er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crashing (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar