Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Crawl

06/01/2021 | Flixfilm

Crawl på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Adventure, Horror
Instruktion: Alexandre Aja
Skuespillere: Kaya Scodelario, Barry Pepper, Morfydd Clark
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En kvinde forsøger at redde sin far under en orkan, men bliver fanget i den oversvømmede krybekælder i deres hus, hvor en dødelig trussel lurer under overfladen.

Crawl havde premiere på Netflix Danmark den 6. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Crawl på YouTube.Se Crawl på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Crawl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crawl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Crawl, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Crawl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar