Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Crawlspace

Crawlspace

01/08/2023 | Flixfilm

Crawlspace på Netflix

Produktionsår: 1986
Genre: Horror, Thriller
Instruktion: David Schmoeller
Skuespillere: Klaus Kinski, Talia Balsam, Barbara Whinnery
Spilletid: 80 min
Land: United States, Italy
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Efter at en blikkenslager er vidne til, at to krybskytter begår et brutalt mord i en afsidesliggende hytte i Oregon, må han kæmpe for sit eget liv.Se Crawlspace på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Crawlspace havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Crawlspace på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Crawlspace ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crawlspace stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Crawlspace, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Crawlspace er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar