Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crazy About Her

Crazy About Her

26/02/2021 | Flixfilm

Se Crazy About Her på Netflix

Indspilningsår: 2021
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Dani de la Orden
Skuespillere: Álvaro Cervantes, Susana Abaitua, Luis Zahera, Aixa Villagrán
Spilletid: 102 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Efter en vild aften sammen finder Adri ud af, at den eneste måde, hvorpå han kan se Carla igen, er at blive patient på det psykiatriske behandlingssted, hvor hun bor.

Crazy About Her (Skør med hende) havde premiere på Netflix Danmark den 26. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Crazy About Her på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Crazy About Her (Skør med hende) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crazy About Her stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Crazy About Her, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Crazy About Her (Skør med hende) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar