Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crazy Awesome Teachers

Crazy Awesome Teachers

20/08/2020 | Flixfilm

Se Crazy Awesome Teachers på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da lønningerne på hans skole bliver stjålet af en bande, sætter en ny lærer sig for at finde pengene og opdager hurtigt glæden ved at undervise.


Se Crazy Awesome Teachers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Crazy Awesome Teachers havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Crazy Awesome Teachers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Crazy Awesome Teachers:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Crazy Awesome Teachers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crazy Awesome Teachers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar