Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crazy Beautiful You

Crazy Beautiful You

14/09/2020 | Flixfilm

Se Crazy Beautiful You på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Mae Czarina Cruz
Skuespillere: Lorna Tolentino, Kathryn Bernardo, Daniel Padilla, Gabby Concepcion
Spilletid: 114 min
Land: Philippines
Sprog: Filipino, Tagalog
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: En oprørsk datter tager med sin mor på en medicinsk ekspedition, hvor hun falder for den flotte politikersøn, som er sat til at passe på hende.


Se Crazy Beautiful You på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Crazy Beautiful You havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Crazy Beautiful You ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Crazy Beautiful You:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Crazy Beautiful You er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crazy Beautiful You stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar