Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crazy Delicious

Crazy Delicious

24/06/2020 | Flixfilm

Crazy Delicious på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Documentary, Game-Show
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jayde Adams, Heston Blumenthal, Niklas Ekstedt
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: I denne madkonkurrence frister amatørkokke madguderne med genfortolkninger af klassiske retter og vilde festmåltider i deres kamp om at vinde Det Gyldne Æble.

Crazy Delicious (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Crazy Delicious på YouTube.Se Crazy Delicious på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Crazy Delicious (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crazy Delicious (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Crazy Delicious, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Crazy Delicious er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar