Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crazy Delicious

Crazy Delicious

24/06/2020 | Flixfilm

Se Crazy Delicious på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Documentary, Game-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jayde Adams, Heston Blumenthal, Niklas Ekstedt, Carla Hall
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: I denne madkonkurrence frister amatørkokke madguderne med genfortolkninger af klassiske retter og vilde festmåltider i deres kamp om at vinde Det Gyldne Æble.

Crazy Delicious (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Crazy Delicious på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Crazy Delicious (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crazy Delicious (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Crazy Delicious, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Crazy Delicious er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar