Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crazy Ex-Girlfriend

Crazy Ex-Girlfriend

30/06/2019 | Flixfilm

Crazy Ex-Girlfriend på Netflix

Produktionsår: 2015–2019
Genre: Comedy, Musical
Instruktion: N/A
Skuespillere: Rachel Bloom, Donna Lynne Champlin, Vincent Rodriguez III
Spilletid: 42 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Advokaten Rebecca længes stadig efter Josh, der forlod hende for mange år siden, så hun dropper sit liv i New York og flytter til Californien for at vinde ham tilbage.

Crazy Ex-Girlfriend (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Crazy Ex-Girlfriend på YouTube.Se Crazy Ex-Girlfriend på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Crazy Ex-Girlfriend (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crazy Ex-Girlfriend (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Crazy Ex-Girlfriend, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Crazy Ex-Girlfriend er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Crazy Ex-Girlfriend

  1. Sabrina - kl. 11:52, 06-04-2019:

    Har I et estimat på hvornår sæson 4 kommer på netflix?

Skriv kommentar