Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crazy Ex-Girlfriend

Crazy Ex-Girlfriend

30/06/2019 | Flixfilm

Se Crazy Ex-Girlfriend på Netflix

Indspilningsår: 2015–2019
Genre: Comedy, Musical
Instruktør: N/A
Skuespillere: Rachel Bloom, Donna Lynne Champlin, Vincent Rodriguez III, Pete Gardner
Spilletid: 42 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Advokaten Rebecca længes stadig efter Josh, der forlod hende for mange år siden, så hun dropper sit liv i New York og flytter til Californien for at vinde ham tilbage.


Se Crazy Ex-Girlfriend på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCrazy Ex-Girlfriend (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Crazy Ex-Girlfriend (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Crazy Ex-Girlfriend herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Crazy Ex-Girlfriend er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crazy Ex-Girlfriend (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Crazy Ex-Girlfriend

  1. Sabrina - kl. 11:52, 06-04-2019:

    Har I et estimat på hvornår sæson 4 kommer på netflix?

    Skriv kommentar