Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crazy Horse, Paris with Dita Von Teese

Crazy Horse, Paris with Dita Von Teese

03/11/2021 | Flixfilm

Crazy Horse, Paris with Dita Von Teese på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Musical
Instruktion: N/A
Skuespillere: Dita Von Teese, Alexa Phocéa, Azy Nénuphar, Baby Light
Spilletid: 56 min
Land: France
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Burlesque-legenden Dita Von Teese står i spidsen for dette provokerende sceneshow fuldt af forførende sang, vovet dans og blændende mode.Se Crazy Horse, Paris with Dita Von Teese på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Crazy Horse, Paris with Dita Von Teese havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Crazy Horse, Paris with Dita Von Teese på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Crazy Horse, Paris with Dita Von Teese ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crazy Horse, Paris with Dita Von Teese stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Crazy Horse, Paris with Dita Von Teese, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Crazy Horse, Paris with Dita Von Teese er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar