Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crazy in Love

Crazy in Love

01/10/2016 | Flixfilm

Se Crazy in Love på Netflix

Indspilningsår: 1992
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Martha Coolidge
Skuespillere: Holly Hunter, Gena Rowlands, Bill Pullman, Julian Sands
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Dette romantiske drama følger to personer med Aspergers syndrom – en mild form for autisme –, da et matematisk geni falder for en musikalsk kvinde.


Se Crazy in Love på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Crazy in Love havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Crazy in Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Crazy in Love:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Crazy in Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crazy in Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar