Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crazy, Lovely, Cool

Crazy, Lovely, Cool

15/12/2019 | Flixfilm

Se Crazy, Lovely, Cool på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Adesua Etomi-Wellington, Lorenzo Menakaya, Enyinna Nwigwe, Zynnell Zuh
Spilletid: 50 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Vilde afsløringer fra en universitetsblog gør det til en alvorlig sag for en gruppe karismatiske studerende at overleve universitetslivet.


Se Crazy, Lovely, Cool på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Crazy, Lovely, Cool (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Crazy, Lovely, Cool (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Crazy, Lovely, Cool:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Crazy, Lovely, Cool er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crazy, Lovely, Cool (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar