Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crazy on the Outside

Crazy on the Outside

01/08/2014 | Flixfilm

Se Crazy on the Outside på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: Tim Allen
Skuespillere: Tim Allen, Sigourney Weaver, Ray Liotta, J.K. Simmons
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English, French, Cantonese
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Da Tommy løslades fra det store hus, opdager han, at livet udenfor er endnu mere skørt, end da han sad bag tremmer.


Se Crazy on the Outside på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCrazy on the Outside havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Crazy on the Outside ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Crazy on the Outside herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Crazy on the Outside er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crazy on the Outside stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar