Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crazy People

Crazy People

29/11/2019 | Flixfilm

Se Crazy People på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Thriller
Instruktør: Moses Inwang
Skuespillere: Ben Lugo Touitou
Spilletid: 106 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Nollywood-stjernen Ramsey Nouah finder ud af, at nogen imiterer ham, og stikker af fra et sindssygehospital for at afsløre bedrageren.Se Crazy People på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Crazy People havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Crazy People ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Crazy People:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Crazy People er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crazy People stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar