Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crazy People

Crazy People

29/11/2019 | Flixfilm

Crazy People på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy, Thriller
Instruktion: Moses Inwang
Skuespillere: Kunle Afolayan, Gift Amaka Anizoba, Funny Bone
Spilletid: 106 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.9

Handling: Nollywood-stjernen Ramsey Nouah finder ud af, at nogen imiterer ham, og stikker af fra et sindssygehospital for at afsløre bedrageren.

Crazy People havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Crazy People på YouTube.Se Crazy People på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Crazy People ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crazy People stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Crazy People, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Crazy People er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar