Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crazy Rich Asians

Crazy Rich Asians

08/10/2019 | Flixfilm

Se Crazy Rich Asians på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Jon M. Chu
Skuespillere: Constance Wu, Henry Golding, Michelle Yeoh, Gemma Chan
Spilletid: 120 min
Land: USA
Sprog: English, Mandarin, Cantonese, Hokkien, French, Malay
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Da Rachel Chu tager med sin kæreste til Singapore, hvor han stammer fra, opdager hun familiens luksusliv og møder hans misbilligende mor.


Se Crazy Rich Asians på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCrazy Rich Asians havde premiere på Netflix Danmark den 8. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Crazy Rich Asians ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Crazy Rich Asians herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Crazy Rich Asians er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crazy Rich Asians stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar