Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crazy, Stupid, Love

Crazy, Stupid, Love

16/02/2019 | Flixfilm

Crazy, Stupid, Love på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Glenn Ficarra, John Requa
Skuespillere: Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore
Spilletid: 118 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Cals kone vil skilles, så han står modstræbende over for at blive single, men han får hjælp af en selvsikker ung bachelor.

Crazy, Stupid, Love havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Crazy, Stupid, Love på YouTube.Se Crazy, Stupid, Love på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Crazy, Stupid, Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crazy, Stupid, Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Crazy, Stupid, Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Crazy, Stupid, Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar