Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crazyhead

Crazyhead

16/12/2016 | Flixfilm

Crazyhead på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy, Horror, Sci-Fi
Instruktion: N/A
Skuespillere: Cara Theobold, Susan Wokoma, Lewis Reeves
Spilletid: 60 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Amy, der arbejder på en bowlingbane, og den ukonventionelle Raquel uddriver dæmoner sammen, mens de konfronterer deres egne indre dæmoner og navigerer livet i tyverne.

Crazyhead havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Crazyhead på YouTube.Se Crazyhead på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Crazyhead ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crazyhead stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Crazyhead, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Crazyhead er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar