Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crazyhead

Crazyhead

16/12/2016 | Flixfilm

Se Crazyhead på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: Cara Theobold, Susan Wokoma, Lewis Reeves, Tony Curran
Spilletid: 60 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Amy, der arbejder på en bowlingbane, og den ukonventionelle Raquel uddriver dæmoner sammen, mens de konfronterer deres egne indre dæmoner og navigerer livet i tyverne.


Se Crazyhead på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCrazyhead havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Crazyhead ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Crazyhead herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Crazyhead er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crazyhead stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar