Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Creating an Army of the Dead

Creating an Army of the Dead

21/05/2021 | Flixfilm

Creating an Army of the Dead på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Short
Instruktion: Alvaro Mendoza
Skuespillere: Julie Berghoff, Wesley Coller, Garret Dillahunt
Spilletid: 28 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Zack Snyder og hans Army of the Dead-team ser nærmere på filmens vilde stunts, banebrydende effekter og udviklingen i zombiegenren.Se Creating an Army of the Dead på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Creating an Army of the Dead (Bag kulisserne) havde premiere på Netflix Danmark den 21. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Creating an Army of the Dead på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Creating an Army of the Dead (Bag kulisserne) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Creating an Army of the Dead stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Creating an Army of the Dead, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Creating an Army of the Dead (Bag kulisserne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar