Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Creating The Queen’s Gambit

Creating The Queen’s Gambit

09/01/2021 | Flixfilm

Creating The Queen’s Gambit på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En fascinerende personlighed. Spændende kulisser. En paryk til hver æra. Stjernerne, skaberne og holdet bag hitserien afslører, hvordan serien om et skakgeni blev til.

Creating The Queen’s Gambit (Dronninggambit: Bag kulisserne) havde premiere på Netflix Danmark den 9. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Creating The Queen’s Gambit på YouTube.Se Creating The Queen’s Gambit på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Creating The Queen’s Gambit (Dronninggambit: Bag kulisserne) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Creating The Queen’s Gambit stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Creating The Queen’s Gambit, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Creating The Queen’s Gambit (Dronninggambit: Bag kulisserne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar