Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Creed

01/08/2021 | Flixfilm

Creed på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Action, Drama, Sport
Instruktion: Ryan Coogler
Skuespillere: Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Tessa Thompson
Spilletid: 133 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Den unge Adonis Creed, søn af Apollo Creed, trænes af den aldrende bokser Rocky Balboa, og vil gøre alt for at vinde titlen.Se Creed på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Creed havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Creed på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Creed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Creed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Creed, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Creed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar