Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Creed

09/09/2017 | Flixfilm

Se Creed på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Sport
Instruktør: Ryan Coogler
Skuespillere: Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Tessa Thompson, Phylicia Rashad
Spilletid: 133 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Den unge Adonis Creed, søn af Apollo Creed, trænes af den aldrende bokser Rocky Balboa, og vil gøre alt for at vinde titlen.


Se Creed på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCreed havde premiere på Netflix Danmark den 9. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Creed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Creed herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Creed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Creed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar