Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Creeped Out

04/10/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2017–
Genre: Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Aurora Aksnes, William Romain, Jaiden Cannatelli
Spilletid: N/A
Land: UK, Canada
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.1

Resumé: En maskeret figur kendt som Den nysgerrige samler historier om sort magi, overjordiske møder og ondsindet teknologi i denne serie for børn.


Se Creeped Out på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Creeped Out (Skrækhistorier) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Creeped Out (Skrækhistorier) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Creeped Out herunder:Fra premieredatoen (4. oktober, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Creeped Out (Skrækhistorier) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Creeped Out (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar