Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Creeped Out

Creeped Out

04/10/2019 | Flixfilm

Creeped Out på Netflix

Produktionsår: 2017–2019
Genre: Action, Adventure, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Victoria Diamond, William Romain, Jaiden Cannatelli
Spilletid: 30 min
Land: United Kingdom, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En maskeret figur kendt som Den nysgerrige samler historier om sort magi, overjordiske møder og ondsindet teknologi i denne serie for børn.

Creeped Out (Skrækhistorier) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 4. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Creeped Out på YouTube.Se Creeped Out på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Creeped Out (Skrækhistorier) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Creeped Out (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Creeped Out, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Creeped Out (Skrækhistorier) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar