Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Creeped Out

Creeped Out

04/10/2019 | Ingen kommentarer

Se Creeped Out på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Fantasy, Horror, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Victoria Diamond
Spilletid: 30 min
Land: UK, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: En maskeret figur kendt som Den nysgerrige samler historier om sort magi, overjordiske møder og ondsindet teknologi i denne serie for børn.


Se Creeped Out på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Creeped Out (Skrækhistorier) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 4. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Creeped Out (Skrækhistorier) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Creeped Out herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Creeped Out (Skrækhistorier) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Creeped Out (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar